DE JAREN 2011-2020

Onze nieuwe voorzitter wordt J. Loos. Tijdens de vergaderingen, feestavond, tentoonstelling en Bingo mag er niet meer gerookt worden. Er worden munten aan geschaft voor het betalen van de drank. Omdat de software te duur wordt komt er een compensatie van 40 euro per klok per liefhebber. Er komt mening verschillen over de rekenaars tussen NPO over compuclub en Pigeonvillage. Ook worden er nieuwe dakgoten aan het gebouw gemaakt. De kanarieclub houdt geen vergaderingen meer in ons clubgebouw daar ze een andere lokatie hebben gevonden. Ook werd ons gebouw weer geschilderd zodat alles weer een beetje frisser werd. Ook werd in deze periode het 90 jarig bestaan gevierd in Cafe Heijdemann. Ook in deze periode gaan we weer naar lier en de vereniging sponsort 20 euro per lid voor deze reis. Casper Lurvink stelt voor om mee te doen een de een hok race in Willingen in Duitsland. Ook is er in deze periode steeds weer een pokken uitbraak. Er wordt weer een A en B poule in gebruik genomen. Ook werd in het gebouw een nieuw aanrechtblok geplaatst. J. Loos stopt als voorzitter en A. de Vries neemt zijn taak over. De telefoon wordt afgeschaft daar bijna iedereen beschikt over een draagbare telefoon er b;ijft wel een draagbare telefoon in het gebouw aanwezig. Er wordt een andere computer aan geschaft. Een update van de klokken is weer nodig en de vereniging geeft hiervoor 20 euro per klok per liefhebber. Ook werd er in deze periode een klok ontvreemd en de schuldige heeft een verbod gekregen om niet meer in ons lokaal te mogen komen. Het voltallig bestuur van de CCEHL stopt door diverse ziekte problemen. Ook door ziekte moest A. de Vries het voorzitterschap er bij neerleggen en is J. Poorthuis intrum voorzitter  geworden door zijn jarenlange ervaring maar ook omdat hij het oudste lid is 70 jaar lidmaatschap. Was voor die tijd altijd 2x barbequen maar door dat de animo terug is gevallen nu maar 1x barbequen en ook maar eenmaal bingo. Ook werd de opbouw voor het africhten van de duiven gesloopt.